miercuri, 9 iulie 2008

Concurs Booq pe "Ce am in geanta"

In urma cu un an si ceva lansam blogul "Ce am in geanta", ca un experiment dupa ce am vazut rezultatele unui studiu lansat de Leo Burnett.

Pe scurt, am pus pe acel blog imagini din gentile unor oameni care au apreciat ideea.

Recent s-a incheiat prima parte a campaniei Booq pe bloguri, cea cu gentile de laptop premium. Si vorbind cu Dan (initiatorul campaniei si importatorul lor) despre bloguri si idei, am ajuns cu discutia la "Ce am in geanta". Si de aici la o noua idee, de fapt la un mic concurs.

Despre ce e vorba? Pai, reluam activitatea pe "Ce am in geanta", dar de data aceasta avem si premii.

Ce vom face? In urmatoarele 3 luni, vom premia 3 participanti la un concurs de fotografie. Cate unul pe luna.

Care este premiul? Cate o geanta Mamba. Prima va fi aceasta.

In ce ne intrecem? In imagini. In fiecare luna vom avea o tema. Prima tema este: cel mai neobisnuit continut. Practic o imagine care sa ne arate un mix de lucruri interesant. Nu punem accent pe efecte speciale de lumina si culoare, continutul conteaza mai mult. Deci nu cred ca e nevoie sa exagerati.

Ce fac cu poza? Dupa ce ai facut poza, pune-o pe blog si trimite-ne un mail (ingeanta at gmail dot com) cu link-ul respectiv. Daca nu ai blog, trimite-o pe mail la aceeasi adresa. Toate pozele primite/ descoperite pe bloguri vor aparea pe "Ce am in geanta".

Cand aflu daca am castigat? Prima etapa se va desfasura intre 10 iulie si 10 august. Deliberam castigatorul pana cel tarziu pe 15 august.

Cine jurizeaza? Nu facem un mare concurs de frumusete. O facem pentru distractie. O sa fiu eu in juriu, apoi Dani (din partea sponsorului) si o sa mai invit bloggeri, oameni cu mana buna la fotografie sau cu talent la design. Cum spuneam, o facem sa ne distram.

3 comentarii:

blogfest spunea...

uh nice .. voi participa si eu ;)

Unknown spunea...

Pe cand si ceva cu buzunare in loc de geanta? Un "ce am prin buzunare" cred ca ar fi binevenit de catre publicul masculin :-)

.marius spunea...

Pozele deja publicate in 2007 nu pot sa participe la concurs?